Förkyld

Ja då vaknade man förkyld idag. Hämskt. Christian är med förkyld och han tycker att det är jag som smittat honom men jag vet inte. Idag var jag och Ville till hundgården vid tågstationen tänkte kasta boll men Ville fattade inte att han skulle ta med sig bollen tillbaka. Christian och jag har bara tittat på ett par program av V efter det. Nu sitter jag ensam eftersom C är och tittar på F1 hos Mike.

Ville och jag ska ut på promenad snart blir sjukt irriterad på att han ligger och slickar sig mellan bebeb hela tiden skitäkligt. Vad gör man åt sånt? Han smaskar massor med så det blir ett störande moment. Drar mig verkligen för att gå ut på kvällspromisen det är iskallt ute.

Nu sparkas det massor i magen så ska sitta en stund till sen sova.

Vart tog dagen vägen?

Jag åkte hem till pappa och gjorde själva fyllningen till kakorna. När jag smetat på det mådde jag illa och kände mig skithängig den skulle endå stå i kylen i 1 timme så jag la mig på sängen på alla mina sköna kuddar och snurrade in mig i överkastet. Vaknade till och kände mig varm och skön i kroppen. Då var klockan 17.45 och jag la mig 13.50. Snacka om att jag blev förvånad. Så det var bara att smälta choklad och doppa kakorna sen plocka undan.

Nu är jag hos älsk och myser bara. Ville har fått sin nya boll och ny mat, jag la på tio kronor och fick mat som sågmycket godare ut än coops egna fina bitar i former och färger och luktade liksom inte illa. Jag tycker han är värd det vår lilla sötvovve. Nu är jag supertrött igen så det blir mackor och te senare och sen sängen skulle jag tro.

Studera

Enda sedan jag var på prakik på länsrehab avd 70 i sandviken så har jag varit intresserad av dietik och diestist utbildning. Visst mitt mål i livet är att bli polis. Jag känner mig bara inte redo fysiskt och känner nog att jag inte har fått den livserfarenhet jag behöver för att göra ett bra arbete som polis. Vill jobba mer med människor och samtidigt få goda föregenskaper för att göra ett bra arbete. Nu när bebisen kommer så kan det kanske bli svårt att hålla sig i god kondition och styrka men jag ska verkligen jobba på att klara det, Iallafall tycker jag att det är ett yrke som verkligen behövs i samhället. Jag önskar att det skulle finnas på distans för att jag kanske skulle kunna börja till hösten om Christian kan vara hemma i början så man kan kombinera föräldraledighet, jobb och utbildning. Jag kommer att få bra med jobb och det är verkligen något jag skulle kunna tänka mig. Det finns dock ingen distansutbildning men det finnns utbildning i uppsala och det är i tre år. Jag är verkligen inne på att söka nu. Känner att jag vill någonstans och inte bara sitta hemma för att jag är mamma med min barnundersköterskeutbildning som kör ner en i botten.

Måste föresten gå till optikern och fråga om man kan skaffa sig ett par glasögon fast man är gravid. Jag ser texten på min dator så att det blir bara skit alltihop. Det går bra att skriva nu eftersom jag kan skriva utan att titta på tangentbordet men annars ser jag ingenting. Inte texten på tvn heller.

Ja imorse vaknade jag halv fem för då vaknade Ville låg till åtta men somnade inte om. Jag är så trött nu men har lite måsten jag måste göra innan jag sover annars så får jag det inte gjort.

Ha en bra dag!

En Onsdag i mängden

Idag vaknade jag hos mamma för att underbara Johanna smsade halv sex och berättade att dom skulle lyfta snart. Hoppas dom får det bra i Turkiet. Saknar henne redan! Sen åt jag frukost och åkte tåg med Fia och Ville till stan. Åkte hem till pappa då och bötjade tvätta. fick ihop tre maskiner. Som faktist är hängda och torkade nu! Följde med båda barnen till dagis för att jag trodde att jag skulle få presentera mig för fröknarna på Jessicas nya. Vist ingen som jag kände innan som jobbar där. Men de var riktiga bitterkärringar sa inte ens hej till Jessica. Sånna bode inte få jobba med barn!

Sen åkte jag och Saritha till Jysk, dollar, hemtex och till sist ikea och köpis. Jag ska köpa lite fina skålar och sånt på dollar tänkte jag och sen ska jag köpa svarta och vita tallrikar på Ikea som jag sett ut. Så det är klart sen är det bara bestick på mio serien Anna om ni undrar. Marcus och jag ägde sånna eller aa säg något jag fick kvar av det vi handlade gemensamt. Christian har också den serien därför. Sen ska jag köpa vinglas på ikea för vanliga och finglas har jag ju redan massor av!

David och Jessica var med på Ikea försökte lära david färgerna men han säger bara lilablå.

När vi kom hem så skjutsade pappa hem mig hit så jag och Ville har duschat nu kollar vi på film. Mike är här. Iallafall så bor ju Mike granne med Pelle och Lisa ( Jessica och Davids mormor och morfar) Jessica brukar leka med hans barn. Men hon kommer inte ihåg några namn på barnen utan bara nummren på husen. Hehe.

Nu har jag inget mer att skriva utan kanske ska sluta störa med mitt knapprande.

Tisdag

Igår skrev jag inget för jag var med Johanna på stan hela dagen sen så åkte jag hem till pappa och gjorde biskvier fast finare sort jag vet inte vad dom hette tog två och en halv timme att göra bottnarna och själva kletet så jag stannade där. Ska kolla senare hur det blev.

När jag kom hem så såg vi på V åt popcorn och drack good läsk sjukt mysigt så vi kollade i tre timmar sen sov vi.

Vaknade sent idag. Vi ska ta en sväng på stan tror jag innan jag ska åka till mamma med fyra tåget. Fia åker med det med så skönt nu när man får sällskap. Stannar där över natten och sen så åker jag med Ville till Gävle imorn bitti.

Idag är det lite av sorgens dag för mig. För det finns en trea på våningen ovan för som är ledig från November. Jag vill ha den men man får bara bli medlem på gavlegårdarna från och med sin 18 års dag. Man får ett poäng per dag man är medlem. Jag har snart 800 Christian har runt 3000 strax över. Man förlorar poängen när man flyttar och sen så ja de fem som har mest poäng får gå på visning. Dom högst upp i kön dom har över 10 000. Sjukt sur jag blir jag vill ha deen! Det är typ omöjligt att få en trea i stan eftersom alla verkar vilja bo just i en trea i stan. Kan inte dom vänta några månader dom då inte så lätt för mig. Får ju inte ens in en barnvagn här i hallen.

Aja det löser sig kanske. Nu ska jag göra mig klar och plocka undan mina saker så det ser lite städat ut när Chrill ska ha besök ikväll. Fight night eller vad dom nu sa. HAha bra att han ses med sina kompisar

Party

Efter att ha varit på fest förra helgen kändes det inte alls lockande att gå till Madde på fest. Det var iallafall jätte trevligt jag drack lite alkofritt vin och lekte med Pixi hennes grymt söta nyhämtade kattunge. Svart och långhårig fick plats i en hand. Det är tur att man har Fia med sig för hon håller sig alltid i skinnet är som nykter när hon dricker lika som mig. Johanna stod mycket för underhållningen. Trevligt. Kom hem vid tolv Lagom.

Sovit oroligt inatt vet inte varför drömmt att grannens hus brann ner och att brandkåren inte tog mig seriöst när jag ringde. Sen har jag inga näsdroppar och är supertäpt. SKÖNT, INTE!

Idag ska jag åka hem till mina kusiner i stråtjära sen ska jag vara hos pappa ett tag för det är ju F1 idag så Mike kommer väl och kollar på det här. Jag tycker att det är onödigt att sitta här om dom kollar. Det kan dom få göra själv eftersom det inte finns några rum här så blir det ju annan stämning då. Ja iallafalll jag kanske bakar biskivier. DENI!

Näe nu måste jag äta en macka och gå till apoteket. Köra till pappa och lämna hårtork och ta fram resväskan som Johanna ska få låna hon ska ju turka sig i turklandet i veckan. SKönt för na medans jag sitter här och ruttnar.

Vecka 20

Idag går vi in i vecka 20. Nu känns det mer på riktigt när ettan har blivit en tvåa. Konstigt nog har jag gått ner två kilo till så nu är jag nere på 50 och innan bebisen flyttade in vägde jag 58 och kunde verkligen inte gå ner. Konstigt allt som jag stoppar i mig. Kollar in lite bebissaker som man ska införskaffa. Nu kan man ju börja kolla runt. Får jag massor i lön ska jag köpa en sån bola gravidsmycke hittade ett jätte sött blankt silver med två bebisfotavtryck. Blev såld. Säng, Vagn och babyskydd har jag så har hittat ett skötbord på ikea jag ska köpa superfint som man kan vika ihop. Perfekt! Sen är det småsaker som ska fixas massor av dem. Köpte en tidning idag som jag läst hittade en fin barnstol och en babysitter. Inter för att de sakerna skulle passa in i mitt framtida hem men i toppmoderna hus så. Rätt coola det är av märket bloom fresco som hade massor med fler fina saker.






Med det säger jag godnatt, ska krypa ner nu för älsk är på ingång. Så mysigt att ha hela familjen samlad :P

1 vecka

Idag var det en vecka sedan jag jobbade sista dagen på jobbet. Borde ta mig i kragen och leta på mig något mer att göra men det är så skönt att vila men pengar måste jag ha! Nu sitter jag bara och tar det lugnt om det är varmt kanske vi tar en tur till fjärran annars ska jag baka lite mer idag. Ah annars har jag inte så mycket mer att skriva just nu.

Ha en toppen dag!

Söderhamn

Igår begav jag mig till söderhamn för att träffa malin vi åt lunch och kollade runt i stan. Supertrevligt att träffa henne igen efter så lång tid. Sen fick jag skjuts hem till mamma i stugsund så kollade vi film och åt massor med god mat.
Fikade på kvällen och jag somnade i soffan. Hade riktigt ont i ryggen och benen igår. Jag börjar bli rädd att jag kommer gå och ha såhär ont de resterande 20 veckorna.

Har hittat två treor i stan. Synd att exakt alla vill ha dem så jag kommer inte få någon av dem. En låg här i Christians trapphus. Superbra hade det varit och lätt att flytta. Annika sa idag med att jag får låna deras spjälsäng. En jätte fin vit som David och Jessica har haft men inte legat i. Toppen för då slipper man den utgiften med. Nu har vi vagn, babyskydd och säng.

Har bakat några kakor idag blev äkliga såklart eftersom jag var så säker på att dom var så lätta att göra. Gjorde muffins med och dom gick att ta av pappret på. Otippat? Ja. Mina bakkunskaper går frammåt.

Sitter i soffan nu älsk ska äta sen ska vi fika och se film. Bebisen sparkar massor nu.

Trevlig kväll

Sen uppdatering

Imorse vaknade jag och blev sådär förvånad, klockan var halv 11 jag somade tolv inatt. Sov hela natten ostört utan att ens behöva kissa. Underbart utvilad har jag varit idag. Har gått min runda som Chrill har visat mig. Tänkte gå den ofta nu så man kanske får sig lite kondis. Fick jätte ont i magen då så jag fick skynda mig hem och duscha lite så.

Sen har jag bara plockat vinbär och spelat ett ganska roligt motorcykelspel på 360 n. Åt soppa hos pappa med massor med mat men är hungrig igen. Knepigt.

Ikväll blir det lite friidrott. Sen mys med lite film.

Imorn ska jag åka till Söderhamn med mina vinbär och träffa Mailn och sova hos mamma. Madde har ju skaffat sig en liten söt katt så ska hon få låna vår transportbur.

Trevlig kväll

Gårdagen

När jag kom hem från marinfestivalen bytte jag bara klänning så gick vi till Emil och Johanna. Det var trevligt där tittade på friidrott och umgicks. Vid halv tio gick vi hem till någon Björn Chrill och Emil kände. Johanna hade aldrig varit där heller. Björn var trevlig men hans tjej och hennes kompisar som var i 30-35 års åldern var gapiga, skrikiga och inte alla mina och Johannas typer. Som tur var gick dom efter en timme. Så skönt det blev. Dom bodde i en lägenhet som skulle kunnat varit fin men det var rena rama antikrundan så det var tråkigt fult och gammalt. Lite neandertalarstil. Sen gick vi till Sun City och drack en drink Christian tittade mest på sin öl. Där var dock de där dryga igen så Johanna gick hem. Jag stannade kvar för att jag ville inte gå hem sj. Vid kvart över ett halv två gick vi till Mc donalds en sväng och sen hem och sov. Ja det var väldigt kul att komma ut på något en lördagkväll men att vara nykter är inte speciellt kul för alla är så sjukt dryga folk beteer sig hur som helst när dom är fulla. Jag har aldrig varit sådär full. Kommer aldrig att bli.

Nu ligger Christian och sover här i soffan eller ja han har fötterna på golvet så halvsitter och jag vet inte vad jag ska göra eftersom jag börjar bli rätt rastlös. Kanske äter lite frukost sådär.



Denna lilla bebis var på disco igår. Lite trött idag tror jag :P

Lördag

Det kändes konstigt att vakna idag. Utan några måsten. Inte ut med hunden och inte till jobbet. Skönt att äta frukost i lugn och ro. Igår var vi på marinfestivalen. Det var helt okej men det bästa av allt var att komma ut en sväng på dagen med Christian vi hinner aldrig göra något sånt annars. Vi gick igenom stan tillbaka sen tog vi det lugnt på kvällen tittade på tv, han drack öl jag cola, åt chips och dipp :)

Idag ska jag till marinfestivalen igen. Med mamma, Pemsen, Mormor & Ove. Sen får man se vad dagen har att ge. Kanske lite körning, snälla pappa?

 Tänkte tipsa om två saker som förgyller min dag:

En blueberrycruch mascara från Lumene. Superbra och ser helt naturligt ut. Passar mig som inte vill se påkladdad ut.


Sen har jag fått en parfym av mamma som luktar jätte gott från Brittney spears:


Nu när jag satt och skrev kom jag på vad jag vill göra i helgen. Hälsa på morfar. Det var länge sen.

Ha en bra dag!

Arbetslös

Ja då var man arbetslös igen eller bara tim vikarie. Känns jätte tomt att kanske inte få komma tillbaka till alla mina boende som jag gillar mycket och dom mig. Det är hårt. Så nu finns det massor med viktiga saker att ta tag i: Gå till arbetsförmedlingen, gå till försäkringskassan med moderskapsintyg mm, hitta en lägenhet, ringa vikariepoolen på sjukhuset ang intro, ringa PFV om mer jobb i kommunen och gå till körskolan.

Övningskörde igår. Det gick jätte bra faktist vi körde knappt en timme men man ska sluta när man är på topp. Får passa på att ta alla tillfällen jag kan nu. Tjata riktigt så att jag verkligen kommer en bit på vägen vore så skönt att ha körkort innan året är slut.

Annars händer det inte alls mycket är jätte slö idag vill helst bara sova men då får jag ont i huvudet så det ska jag inte göra. Men jag kanske tar tag i något av mina måsten. Vem vet.

Älskar dig Christian <3

Bilder

Idag då vickade toaletten när Jessica satt på den. Hade kunnat gått illa eftersom den var så tung att varken jag eller Saritha kunde flytta den.



Sen efter allt så gick vi till stan. Här ska ni få se ett par riktiga sötnosar funderar ärligt på att skicka in ansökan för David som modell:







Och till sist vill jag avsluta med att berätta att den här bloggen är byggd på sanning alltså mitt liv. Jag ljuger inte och Christian och jag har det toppen nu. Alla vet att det var jobbigt i början av graviditeten men det går åt rätt håll. Fick en kommentar från någon idiot som tror att jag bara har ljugit ihop allt här. Det stämmer inte. Nej vi ska inte bo i en etta när barnet kommer vi letar för fullt efter en ny lägenhet samt att jag inte slösar bort mina pengar på att köpa en ny bikini utan att mina tuttar har vuxit så att jag inte han ha någon av de jag redan hade. Han gått från 75A till 75 C. Bikinin kostade 58 kronor för båda delarna tillsammans. Prata inte om något du inte vet ett skit om!

Barnmorskan

Imorse åkte jag till södertull för att fråga vilken tid jag hade idag men jag hade inte någon tid. Aldrig så jag fick sitta där ett tag och sen prata med min barnmorska. Inget hande hänt med järnet fast jag äter järntabletter jag skulle dubbla dosen men 8 tabletter om dagen och cvitamin med järn, hur ska jag orka äta något annat?

Igår hade jag mys med Christian vi åt glass och tittade på V. Ville kom hem igår kväll med och han är så pigg och glad.

Ska åka till pappa och färga håret snart. Nu ska det bli fint!

En tistel till svensk radiotjänst som ringt mig två ggr under en månad och sagt att jag inte betalat tvlicensen. Dom skäller innan dom tar reda på om jag bor hos mina föräldrar eller inte.

Idag firar vi 1 år tillsammans jag och Christian, 1 år av kärlek! Kan kännas mycket för många eftersom vi höll det hemligt flera månader. <3

Ledig

Idag har jag varit ledig så jag har varit i stan köpt en hårfärg, slingpaket, mascara, ett linne och två kitty hårborstar. Nu är jag pank men det var det värt, Vaxade ögonbrynen med och fägade dem och fransarna. Bara håret kvar så känner man sig lite snygg.

Jag har inte hunnit skrivit något i helgen har knappt startat datorn eftersom jag har jobbat 7 - 21 både lördag och söndag sen har jag sovit hos pappa en natt och har datorn hos Christian. Alla lediga stunder har jag spenderat med älsk och bara myst. Hann faktist simma lite med honom och Emil i lördags på rasten.

Nu sitter jag hos älsk han gick ut lite så kollar runt lite och sånt. Har som sagt fått ett nytt förlossningsdatum och jag är super hyper uppspelt hela tiden som glädjerus. Känner mig så lycklig.Efter nyår får den komma när den vill. Vår lilla tjockis. Lägger ut en bild på min lilla bulle.



Även fast jag inte har skrivit på några dagar så har jag strax över 30 unika läsare varje dag. Roligt att se att det finns dom som följer bloggen.

Nu ska jag ta det lugnt för imorn firar vi 1 år och jag ska fixa håret och till barnmorskan får se om jag gått upp något kilo nu då men jag hoppas inte. Men det gör inget sånt man får stå ut med då man ska få sin lilla bebis.

Ultraljud

Helt underbart att se så mycket den vuxit sen sist. skitsöt och jätte knubbig. Fick nytt datum 7 Januari och bilder. Nu är jag hos älsk och ska snart till jobbet har inte alls lust.

Kirurgen

Ringde vikariepoolen på Gävle sjukhus idag. Jag hann bara säga: Hej, jag heter Sandrah och undrar om ni behöver några undersköterskevikarier? Då sa hon snabbt: Jaha, har inte du ringt förr. Haha så trött var hon på mitt tjat att jag skulle få intro på kirurgen skulle ringa henne om de inte hörde av från dom. Yippi äntligen en fot inne som jag väntat på i ett år. Cach in! De ringer ju hem till pappa jämt så. Tar man det man får är det inte omöjligt att man får intro på andra ställen såklart.

Har varit på fjärran en kortis idag med. Blev inge bad utan bara sol. Skönt att komma ut. Sen var jag på lunch hos Johanna carbonara. Gottit. Nu vette tusan vad som händer kanske somnar en stund.



Jag har ett kinderägg i magen. Jag hoppas att det den ärver av mig hamnar på insidan ( Det vita ) och att den får Christians yttre ( Det bruna ) för han är ju så sjukt snygg! Älskar honom <3

Sol

Det är sol och jag är ledig för bra för att vara sant?

Imorse gick jag upp strax efter sju skulle tilk vätrinären för röntgen igen han fick ju kontrast igår. Såg bra ut så han fick santac men han haltar fortfarande. Sen åkte jag hem med honom och åkte själv till sjukhuset och tog lite prover, Smidig provtagning har dom i Gävle!

Sitter här och väntar och hoppas att Christian vill åka och bada med mig idag. Hoppas hoppas!

Jobb

Igår kväll var ju vi som sagt på bio. Bruno skit dålig eller a liksom kändes inte som en film sådär.. Kanske blir att se sommaren med Göran senare i v eller på vår ettårsdag kanske?

Somnade kvart i ett inatt gick upp vid 6 började jobba kvart i sju. Riktigt trött. Ville är sjuk och jätte dålig äter inte, haltar, varm nos och vill inte gå bara ligger. Lite jobbigt.

Åkte hem till pappa direkt efter jobbet. David fick en basketkorg och en liten basketboll. Blev väldigt poppis. Sen handlade jag och gjorde en tårta. Sen fick jag sådär oros ont i magen och saknade Christian sjukt mycket. Åkte dit och la mig en stund i sängen fö han sov, Ville med. Åkte till pappa och åt sen har jag vilat lite nu jag med. Blir kalas för lillebror snart. Jag vill helst bara hem till CHristian och lägga mig i soffan och mysa framför tv:n med honom. Två lediga dagar sen en helvetes helg. Jobb fredag 14-21.15 sen lördag 7-21 sen söndag 7-21.

Älskar dig Christian mest av allt på hela jorden. Världens finaste människa 080811 <3

I stan

Är i stan med Johanna. Har shoppat fast jag inte borde. Har köpt en bikini men kunde inte låta bli. Jag växer ju massor nu så de andra är lite små.

Har nyss ätit Mc donaldsglass och ska äta middag med Johanna. Mys

Senare ikväll blire bio. Bruno. Ska se sommaren med Göran senare i veckan eller nästa. =)

Hemma igen

Har varit på fjärran ett tag nu och badat med lillebror han är verkligen som en fisk i vattnet! Han har sina armpuffar så han simmar till och med på vatten där jag knappt bottnar. Åker rutchkanor utan problem inge tårar inte ens när han får kallsup. Jätte skönt att han har vattenvana nu så han inte blir rädd senare i livet.

Många ger mig konstiga blickar typ: Lärde du dig inte förra gången. Hjärtsjuk med ojj ojj ojj. Jag försöker kalla honom lillebror så mkt som möjligt.

Aja nu blir det kyckling och Curry sen mys hos älsk. UNDERBART!

Vem som helst får skaffa barn..

Det är min blogg mitt liv och mina upplevelser..

Jag blir så irriterad och arg på folk som är barn själv och skaffar barn bara för att få stanna hos den man är tsm med. En sån har jag att göra med de flesta dagarna på året. Hade hon inte skaffat barn hade hon inte varit kvar här. Hon kliver inte upp när barnen vaknar utan låter dom göra precis vad de vill hemma riva ner och ha sönder en massa saker bara för att hon inte orkar röra sig. Ibland går hon upp och gör välling och lägger sig igen och har inte ätit frukost förns barnen igentligen ska ha lunchen klar men det orkar hon inte göra så de får dela på en matburk. Oftast. Om inte pappa har lagat någon mat dagen innan som man kan värma på. Laga mat det kan hon ju inte. Barnen blir förstörda genom att dom får göra vad dom vill måla i soffan förstöra saker leka med sand och vatten inne betee sig illa och ha dåligt bordsskick såsom att klättra överallt och äta med händerna. Barnen är snart 5 och 2 år. Hon orkar bara jobba 50 %, hur man sjukskriver sig för lathet har jag ingen aning om hon lyckas iallafall eftersom hon tycker så synd om sig själv och har det ju så jobbigt. Måste röka två cigaretter om dagen, hoppas hon får lungsjukdom och kvävs för barnens bästa.

Ingen tycker om henne och hennes sett att behandla barnen och hennes sett att leva. Ingen med mitt blod iallafall och det står både dom jag jag för. Min farmor och farfar har slutat hälsa på. Det finns en anledning. Dom kommer inte ens när det är kalas. Alla blir liksom lidadande. Utom hon som har sin perfekta släkt som tar barnen såfort hon inte orkar eller jobbar typ 50% av veckorna och hon får ju köra sönder bilarna med. Bara hon mår bra. Igentligen kan man inte säga sanningen eftersom då blir jag lidadande av att inte få träffa Jessica och David. Pappa jobbar ihjäl sig 6 dagar i veckan och hans lediga dag går åt till att klippa gräset, fixa i trädgården plocka undan hemma och dammsuga, sånt som inte hon hinner med i veckorna.

Jag har aldrig tyckt om att ha hem någon människa hit eftersom det alltid ser ut som det gör. En tom diskmaskin med pappas och min disk i och hennes och barnens på diskbänken. Hon går runt och ser ut som en gammal golvtrasa med fula myskläder fast jag en gång sparade ihop till nya till henne ihopp om att hon någon gång skulle se vettig ut. Hon använder dom 1 % av all myskläde tid. Hon klär inte ens på sig tills pappa kommer hem. Handla mat och kläder till barnen kan hon inte heller eftersom hon inte har råd. Hon betalar typ 0 räkningar och jobbar 50 % endå handlar hon aldrig hem mat. Har barnen dåligt med strumpor då hämtar hon pengar på barnens sparkonto att köpa för. Hon håller på med nå aloe vera fjant som hon ska dricka si och så och använda. Men då får pappa betala. Allt betalar han hon bara hämtar pengar hos honom hela tiden. Vad gör hon med sina egna? Hon blir arg om han köper något till mig eller fia.

Detta är sanningen och det finns massor med mer att skriva. Av detta kan man dra slutsattsen att vem som helst borde inte få skaffa barn, Det syns inte utåt utan det är här i hemmet. Barnen kommer få ett helvete när dom får göra vad dom vill.

Jag kommer bli världens bästa mamma det vet jag. Mamma var toppen när jag var liten bakade alltid vi gjorde roliga saker och badade på sommaren. Alltid en semester även om inte pappa kunde vara med för han jobbade. Vi hade en toppen familj. En sån ska jag med ha. Jag ska göra allt för mina barn och dom ska få vara barn med.

Engesberg

Idag har jag varit på engesberg med Pappa, Jessica och David. Vi åkte dit åt glass, kastade sten och kände på vattnet. Sen åkte vi och köpte pizza och nu är jag hemma. Har inte hänt mer faktiskt en lagomt lugn dag. Christian ringde och han hade det bra så då mår jag bra med. Eller vi. Bebisen snodde runt massor idag häftig känsla för man känner det inte ofta utan bara svagt när man är stilla ännu.

Tog lite bilder idag som jag tänkte dela med mig av.





Mina småsyskon Jessica och David.

Ska berätta en hämsk sak som hände nu när jag skrev. Hårtorken började brinna och slå gnistor när Jessica lånade den fick springa och dra ur kontakten. Ush den är inte alls gammal ni ska få se bild på den här så ni inte skaffar er en sån!!




Blåbär

Imorse plockade jag blåbär. Så mkt mygg så man tappar ju lusten direkt. Blev lite iallafal lovat Jessica att baka blåbärsmuffins. Kanske kommer ut en bild på det senare då. Annars har jag bara slöat vaknade av att det ringde på dörren strax efter sju jag tänkte åh vad dom leker var dötrött då kom Jessica och David upp och väckte Ville. Det var vist en gubbe som hade kört in i blomlådorna på gatan och sa att man inte får ha sånna och att han skulle skicka räkningen på reparationen av bilen till pappa. Haha vi bara skratta..

Nu ska jag duscha och platta håret så att man känner sig lite fräch sen ska jag måla naglarna i glitter rosa som David köpte här om dagen. Till honom då men man kan väl få låna lite kanske? Får passa på nu när jag inte jobbar. Tror inte att de andra skulle klaga på jobbet om jag hade målat men ja.

Nä nu ska jag sätta igång. Muta fia att komma till gävle och färga mitt hår kanske så sola ska jag göra idag med så jag blir riktigt snygg. Christian är ju hemma igen. Man kan ju anstränga sig lite för utseendet nu när man är med honom och innan man blir smällfet. Haha nä nu ska jag sluta surra.






Information om mig
Hej och välkommen till min blogg. Sandrah heter jag är 20 år och bor i Gävle. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende över sommaren och är tillsammans med världens finaste Christian. Har en liten hundvalp ville som förgyller vår vardag och väntar även vår bebis som är beräknad att komma den 24 December. Jag bloggar om mitt liv som Sandrah