Jobbat

Nu har jag kommit hem från jobbet¨. Skönt hade det lugnt eftersom vi var en personal extra.

Tog en bild på magen tidigare idag som jg kan visa men ser lite småfet ut bara. Hehe



Sen bjuder jag på min andra bebis:



Sådär, nu har jag bjudit på en bild på min bebis där inne och en här ute. Det får avsluta min dag och jag hoppas att Christian har det bra hos Fredrik med sina vänner men endå längtar hem till sina barn och mig såklart! Älskar dig <3

Härligt!

Igår kom Christian hem. Helt underbart att se honom och att känna honom. Sov där inatt och det var superskönt. Vi kollade på V igår kväll och bara tog det lugnt.

Imorse ställde jag mig på vågen tycker att jag har blivit riktigt tjock nu. Var berädd på att ha gått upp sådär 3 kg men väldigt rädd att det blev mer. Till min förvåning hade jag inte gått upp ett enda hg fast magen växer så. Jag gick ner 7 kg i början och dom har jag stannat på. 13 kg sen i oktober så jag hoppas verkligen att det inte blir upp mer än det iallafall nu. Jag trivs med den här vikten. Men jag är ju förståss att det kanske bara smäller till så är man som en ballong.

Nu ska jag stoppa i mig köttbullar innan jag börjar halv två.

Christian har åkt till luddvika nu med grabbarna bor hos Fredrik ( mina småsyskons morbror ) massor med killar. Han är värd nu att unna sig en helg med sina kompisar. Jag fick massor med kärlek igår och inatt och imorse så jag flyger på moln nu,

Köttbullarna är klara. Brottom brottom!

Äntligen

Är han hemma men snart så åker han igen, imorn klockan ett. Efter helgen får han hålla sig hemma. Har varit där en timme så har åkt till mamma och emmy en stund så ska tillbaka snart. En helt underbar känsla.



Bjuder på en bild på min lillasyster Emmy.

Orolig

Christian har inte ringt idag. Han har säkert inte hunnit kanske försovit sig så bara åkt till jobbet eller bara inte haft tid att ringa bara det att jag blir så sjukt orolig. Jag vet ju inte om han jobbar inatt heller eller kommer hem. Jag hoppas verkligen han hör av sig imorn bitti om han nu är på jobbet. Och att han kommer hem. NU NU NU!! Ena sekunden är man jätte glad och andra förtvivlad. Nu är jag förtvivlad. Jaja. Hoppas jag hinner äta lite innan jag ska till mormor och passa emmy.

Trött

Nu är jag helt slut efter en kväll på stan. Åt glass på mcdonalds som jag har varit sugen på så länge. Sen satt vi på en filt och kollade på alcazar helt okej faktist lite kort bara.

Nu ligger jag helt utslagen och frusen i sängen och kollar lite. Jag längtar tills man ska börja inhandla bebisgrejjor men det är ett tag kvar. Vagn har jag iallafall ( tack mamma ) den är jätte fin tycker jag. Såhär ser den ut:



När man är gravid brukar man vist bli sugen på speclella saker. För mig är det just oboy och trollerimixglass.

Christian verkar inte bli klar på det där jobbet någon gång men man får tänka pengar. Vill verkligen ha hem honom nu.

Känns som om jag har ett stimm med fiskar i magen.. hehe

Näe nu måste jag sova innan jag blir hungrig. Ska äta rostmackor med varm oboy till frulle. Lääängtar åh så gott börjar 06.45 imorn

Sommarkväll

Nu är jag hemma en sväng för att fixa till mig lite innan jag ska ner på sommarkväll i stan. Ska träffa mamma, mormor,Emmy och dom. Har jobbat idag sen har jag åkt harley till eskön och ätit middag hos mormor. Annars har det inte hänt något speciellt idag mer än att jag har en låt i hjärnan: Jag måste ringa Carina, får inte glömma det... Emmy älskar verkligen dansband. hehe:) Skriver kanske något kul senare.

Ha en trevlig kväll

Hemglass

Jag hörde ljudet av glassbilen och sprang pappa efter. Kom ut till gatan och till min förvåning fanns det ingen glassbil där. Blev jätte besviken för jag har längtat efter isglass hela dagen är både sugen så är det skönt för halsen. Gick en runga med Ville. När jag kom till baksidan hörde jag ljuder igen och sprang. Så kom och stannade hos oss. Lycklig som ett barn har jag fått min trollerimix nu och ska gå och hämta en till. Jag är både sjuk och gravid så jag äter så många glassar jag vill. Glasspinnar samlas i min familj med. Tre dagis här i området har det som sommaruppgift. Supersyrran fixar allt. Äter massor med glass för att småsyskonen ska få med sig massor med pinnar till dagis :P

Haha

Idag har det hänt lite roliga saker ska berätta om några:

På jobbet:
En dam:
-DU? Min man är han död han?
Jag:
-Ja det är han.
Hon:
- Han har nog varit död länge han. Skönt då slipper jag ligga med honom!
Jag:
-Jaha..
Hon:
-Ja men har inte du en kille då?
Jag:
-Ja det har jag!
Hon:
-Skulle inte du vara glad om du slapp ligga med honom då?
Jag:
-Nja nä..
Hon:
-Får jag kaffe?!

Haha!!

Madde och jag gick vid bebiskläderna på hm:
Jag:
-Ja man måste ju köpa några kläder som både passar pojke och flicka som man ska ha med sig till BB. Fast jag har funderat och kanske ska köpa tomtekläder istället. ( Eftersom bebisen är beräknad att komma på julafton)
Madde:
-Haha! Ja då skulle du se rolig ut. Jag ser det framför mig. Dig föda barn i en tomtedräckt.
Jag:
-Men Madde! Jag skulle ju ha tomtekläder till bebisen!

Avslutar med dagens bild på mina sötingar:

Nystart

Nu gör jag en nystart igen bara någon vecka sedan jag gjorde det men tar bort gammla tråkiga inlägg och skriver massor med nya =) Har fått hjälp med designen som jag är sjukt nöjd med. Tack Kim som har stått ut med mitt krångel men tillslut så. Jag är ju sjukt förvirrad nu för tiden. Ni kan klicka er till hennes sida till vänster. Jag vet ju inte hur man lägger in läknar heh.





Information om mig
Hej och välkommen till min blogg. Sandrah heter jag är 20 år och bor i Gävle. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende över sommaren och är tillsammans med världens finaste Christian. Har en liten hundvalp ville som förgyller vår vardag och väntar även vår bebis som är beräknad att komma den 24 December. Jag bloggar om mitt liv som Sandrah