Tillbaka till bloggandet..

I fredags kväll vid nio tiden fick jag jätte ont i magen. Halv två på natten fick jag åka in till sjukhuset. Hade njursten och blev inlaggd till Söndag. Nu är jag hemma men har fortfarande ont och är inte lika pigg som vanligt. Därför har jag inte skrivit så mycket.

Nu är det 99 dagar kvar till förlossning och två minuter kvar till andra avenyn :)

Torsdag

Idag händer det inte mycket jag ska jobba ikväll och gå ut med hunden. Jag känner mig helt slut i kroppen. Jag hoppas verkligen att dom ringer snart så jag får veta vad det är för fel på mitt blod och varför jag inte kan ta upp järn. Jag vill ha något som gör mig piggare. Ser ut som ett lik och är svart under ögonen. Helt slut i kroppen och skulle kunna sova dygnet runt. Ikväll ska jag sälja mer än mest. Imorn är det ledigt sen ska jag jobba lördag söndag. Då ska Fia vara där med hehe. Kanske blir trevligare då. Näe jag vill ha timvik på sjukhuset nu så jag kan sluta på tele 2.

Om en timme ska jag ut med ville. SOL torka upp allt blött så han inte blir så skitig min gris. Han stannar vist över helgen med så jag har en hel till vecka av sömnlöshet att vänta mig.

Två bilder kan jag bjussa på idag.






Pebbels ( Villes syster ) Och han själv. Söta va?

Gäsp..

Igår hann jag inte ens starta datorn. Åkte till kusinerna och kokade grymt god plommonsylt sen åkte jag till mamma, var på barnkalas pratade med älsk i tele kollade lite på tv och somnade. Idag fick jag springa till bussen och sitta och vänta på tåget i åratal. Sen har jag och Christian ätit på subway och tagit en runda på stan. Så nu har jag precis hämtat tillbaka andan i soffan med två matcher med NHL 10. Näe nu väntar vår grisbjörn på att gå ut och jag börjar jobba om trettio minuter. Bara fram till söndag kvar innan jag får en ledig dag. Vill svära. Näe då idag ska det gå fort och bra :)

Freaky friday

Jag och Christian såg nyss på freaky friday drack the och åt lite marabou. Gott. Det var faktist när den filmen gick på bio jag pratade med Christian för första gången i telefonen. Då kallade jag honom stummannen. Han var hemma hos Fredrik när jag var dit med tårta på hans födelsedag. Chrill sa inte ett ljud. Där av smeknamnet. Vi pratade för första gången i telefonen då jag hade fått lånat Fredriks xbox som han lagt in filmen i då jag var supersjuk. Ja jag har verkligen gått och väntat på mannen i mitt liv om man säger så. Han lagade chilikonkarne då den gången. Varken han eller jag har någon gång tänk att vi skulle bli tillsammans då i min unga ålder inte innan förra sommaren heller. Inte ens varit nära. Men vi har hållt kontakten hela tiden endå. Som kompisar. Men Christian har alltid varit den finaste människan jag sett. Ungefär samma känsla som när man blir kär i sin idol. Sen på studenten så bara hände det. Jag blev dödskär och är det än idag i världens underbaraste människa. Snart har vi familj tillsammans. Trodde man inte då man pratade med stummannen för första gången eller.

Iallafall är Freaky friday Johannas och min film. Vi har sett den hur många ggr som helst och jag blir alltid så glad av den fast jag kan den nästintill utantill.

Lördag

Imorse satt jag bara och satt gjorde ingenting. Sen åkte jag med Fia och Jonas och handlade mat och sånt. Åt hos pappa med dom. Är hemma med älsk nu igen. Skönt. Jag har ont i mina armveck dom är blåa och söderstuckna ser hämsk ut. Annars har det inte hänt mycket. Imorn ska jag till min faster och göra plommonsylt sen skynda mig till mamma i söderhamn för att Emmys kompis fyller fyra och mamma har beställt armband av mig som hon ska ge i present.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva men ser verkligen inte fram emot en 7 dagars arbete efter måndagen. Men men ska man kunna överleva så måste man jobba, även som telefonförsäljare..

Ha en trevlig helg

Dålig uppdatering

Det är mycket dålig uppdatering här nu. Jag hinner liksom inte. Jobbar på kvällarna och när jag kommer hem ser jag lite på tv och somnar. Jag sover rätt länge på morgonen eftersom jag har svårt att ta mig ur sängen sover liksom dåligt. Har ont i huvudet och nacken hela tiden. Ryggen villl jag inte ens prata om sen börjar jag må riktigt illa på mornarna igen? Får fråga om det imorn. Imorgon ska vi på visning av lägenheten. Jag vill ha!!!! Hoppas vi får den nu.

Nu ska jag vila lite innan jag ska ta mig en promenad innan jobbet. Gått jätte dåligt för mig de senaste dagarna så det är motigt att gå dit.

Trött

Kan någon vänlig själ berätta vad man gör med hundar som har sömnproblem. Min kropp bryts ner av att inte få sova en enda natt utan vakna varannan timme och ligga vaken för att Ville håller på och drygar. Han slickar sig överallt och han smaskar riktigt. Han kliar sig på öronen så det smäller. Vaknar vi inte då sätter han sig intill bordet och gör samma sak. Lyssnar vi inte då går han och gör samma med datorsladden så det låter högt. Eller slickar i skorna. Han gör samma sak varje natt. Jag tror inte ens han stänger ögonen. Mamma sa inget om att hundar har en trottsålder när hon köpte Ville. Mamma lyckas alltid få till det så att jag har honom exakt hela tiden. Inte en enda natt fri. Eftersom jag har dåligt järnvärde ligger på 86 fast jag äter massa järn är kroppen slut bara av det. Jag kommer inte kunna fortsätta jobba om det ska bli såhär. Jag vill verkligen passa på att ta varenda jobbchans eftersom att vi kanske flyttar om någon vecka. Vi får veta i slutet av nästa vecka. Sen har jag så ont i ryggen på nätterna och nacken så man får noll vila. Mamma tycker att jag bara klagar men det gör jag inte. Hon har aldrig honom och hon har ett jätte hus så han kan gå någon annan stans och slicka på nätterna. Det kan han inte här.


Ja nu hoppas jag bara att vi får den där lägenheten som vi ligger trea på. Det hade varit toppen. Gick in i vecka 23 igår så nu är det inte långt kvar:)

Allt för mig just nu. Jag ska skaffa mig en ny design i veckan så kanske det blir roligare att skriva. Texten stämmer ju inte ens och en gammal ul bild. Men men så blir det när man inte kan fixa själv.

Sjukvården

Jag vaknade sent idag med skyller på att jag behöver sova. Satte igång nyheterna och de berättade om läkare som blivit anmälda över 20 ggr som inte förlorat jobbet utan bara flyttats till andra arbetsplatser när de fått dåligt rykte. Jag själv vet ju att det bara inte är läkarna som gör fel inom vården utan också undersköterskor. Därför förstår jag inte varför gammla suriga tanter utan utbildning får jobba kvar på alla ställen och jag som är färdigutbildad barn usk inte får något jobb alls. Jag älskar att jobba med människor och jag är nästan aldrig så glad som jag är på jobbet bara för att man får så mycket uppskattning av patienterna / de boende. Nu vet jag att jag inte kommer få jobb de närmsta året iallafall. Ingen anställer en gravid. Eller?

Nu är Johanna hemma igen och jag ska träffa henne om en timme. Ska bli kul. Jag kan ju iallafall inte känna mig blekare än vad jag gör här hemma, heh. Jag vill också åka utomlands men men man hinner det med senare i livet. Tycker faktist inte att det är jobbigt på något sett att ta med sig ett barn på semester. Jag vill hellre vara aktiv på min semester än att ligga och sova i solen och vara ute och festa. Familjeliv passar mig bäst och om Christian vill roa sig så åker han ju helst på F1 resor med sina killkompisar vilket jag tycker är roligt att dom gör tillsammans.

Näe nu måste jag sätta fart om jag ska bli klar tills klockan är 12. Går föresten in i vecka 22 idag. Spännande!

Har nytt telefonnummer så att den som inte har det kan hitta det på min facebook under information.

Torsdag

Ja som sagt har vi varit sjuka, jag lite halvdålig sådär och Christian jätte sjuk är det fortfarande. Lite piggare. Igår var jag på intervju på call up här i stan. Ska på utbildning i helgen och sen hoppas jag på att kunna jobba massor. Skönt att man kan välja arbetstiderna själv så att jag kan ha det som back up när de inte ringer från kommun eller sjukhuset. Jag ska ringa till sjukhuset imorn och berätta att jag har nytt nummer. Det kan jag ju berätta för er nu med att jag har ett nytt telefonnummer och det finns utlaggt på min facebook under fliken information. Köpte en ny telefon igår och jag är supernöjd.

Nu ska jag se på tv innan jag ska sova
 






Information om mig
Hej och välkommen till min blogg. Sandrah heter jag är 20 år och bor i Gävle. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende över sommaren och är tillsammans med världens finaste Christian. Har en liten hundvalp ville som förgyller vår vardag och väntar även vår bebis som är beräknad att komma den 24 December. Jag bloggar om mitt liv som Sandrah